"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Očima fanouška: Opět ve vosím hnízdě (6.9.82)

clanek-1982-09-06-sparta-pavouk-v-siti-bw-250pxDalší zápas letošní sezóny na soupeřově hřišti byl zápas na odporné, nenáviděné Spartě!

Utvořili jsme tentokrát na naše poměry obrovský kotel a vydatně jsme se nechali slyšet, a to hlavně při pokřicích na rozhodčího, neboť proti nám nařídil penaltu a prohrávali jsme 0:1.

O poločase tedy nebyla nálada valná a čekali jsme, co bude dál. Naši milovaní kluci nám však v šatně uvařili ten nejlepší lék. Nejprve vyrovnali a poté vstřelili vítězný gól. Měli jsme přímo fanatickou radost.

Po zápase se popral Mongol a to jen aby nevyšel ze cviku. Jinak jsme se raději rychle vyklidili a ubírali se k metru. V metru sice bylo roztrháno jedno naše tričko, ale to už se jen projevilo pár vygumovaných makovic.

Na radosti nám to nic nezměnilo, byli jsme prostě neskonale šťastni.

Vítězství na nenáviděné Spartě jsme patřičně oslavovali až do noci a nad Prahou dlouho znělo: "Ať žije Bohemka, ať žijí mistři!"

Autor: Vráťa Vaňásek - Stříbrný

 

Fotogalerie

 

Komentáře

 
mCh
0 #2 mCh 2013-03-11 14:57
Jo to byli časy.....
 
 
Vavřík Ag
+1 #1 Vavřík Ag 2012-09-19 11:37
Vyhrát na nenáviděné Spartě bylo vždycky něco navíc, to se slavilo celý týden. Tehdy se to občas podařilo, ale kdy zvítězíme v dnešní době v mistrovském zápase příště, to si netroufnu odhadovat. :-?
 

Comments are now closed for this entry