"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

V lize do Prešova

clanek-pred-zapasem-presov-bohemians-1982-11-19-loga-bw-250pxPo reprezentační italské poezii v podání našich sedmi borců a hladkém vyřízení Hradce v poháru čeká klokany opět ligová próza všedního dne. V rámci víkendového 12. kola zavítá Bohemka na půdu patnáctého Prešova.

Při pohledu na tabulku a současnou výbornou formu našeho teamu by měl být zisk dvou bodů skoro povinností, ovšem jistá opatrnost je přece jen na místě. Domácí, kteří už 5 kol nebodovali naplno, a jimž hrozí pro zranění absence až 3 hráčů základní sestavy (Stričko, Bubenko, Rusnák), pokud nechtějí zapadnout ještě hloub do sestupových bažin, zkrátka musí bodovat a jistě pro to udělají maximum.

Kdo zná někdy drsnou realitu ligových mačů na Slovensku, asi tuší, že tímto maximem nemusí vždy být jen stoprocentní výkon hráčů na hřišti. Nechme však malování čertů na zeď a věřme, že se fotbalová kvalita, která je zcela jistě na naší straně, nakonec prosadí.

Jak vše dopadne, můžete samozřejmě sledovat v našem textovém online přenosu, který začne krátce před výkopem stanoveným na 20. listopadu v 13.30.

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit