"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Boj o sedmibodový trhák

clanek-pred-zapasem-1983-05-09-banik-logo-bw-200pxMůže to být rozhodující zápas v boji o historický titul. Bohemka dnes v 18 hodin nastoupí ve třiadvacátém ligovém kole na Bazalech proti Baníku a může udělat klíčový krok v cestě za titulem. Vítězství by Bohemku usadilo v čele se sedmibodovým náskokem. Situaci ale znovu komplikují nepříjemné ztráty.

Postavit vítěznou sestavu z pětigólové show proti Nitře? Trenéru Josefu Zadinovi nebude tenhle luxus dopřán. Právě před důležitým střetem v Ostravě se zelenobílý kádr začíná povážlivě úžit.

Je jisté, že v Ostravě nenastoupí Stanislav Levý. Fanoušky oblíbený univerzál si před pár dny užil oslavu pětadvacátých narozenin, proti Baníku ale bude chybět kvůli nasbíraným třem žlutým kartám.

Ve vážném ohrožení je také účast útočného dua Vladimír Hruška, Milan Čermák. Oba trápí zdravotní problémy a především Čermákův start kvůli těžko čitelnému svalovému zranění je nepravděpodobný. Na druhou stranu už by se na hřišti mohli objevit dlouhodobí marodi.

"Musím zvážit start Ondry a Němce," říká trenér Zadina.

Ostravský Baník je naopak v pohodě a těší se na slušnou návštěvu v hledišti.

"Nemáme v sestavě žádné problémy," pochvaluje si ostravský tajemník Oldřich Novák. "Vzhledem k počtu prodaných vstupenek je o střetnutí zvýšený zájem. Všeobecně se očekává výborný fotbal."

Z ostravských Bazalů vám na našich stránkách přineseme tradiční živý textový přenos.

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit