"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Bohemka je na sezónu připravena!

phoca thumb l juliska-like-oldV areálu Dukly Praha absolvovali hráči Bohemians předsezónní fyzické testy. Realizační tým tak zkontroloval výsledky sedmitýdenního přípravného období, za jehož 42 dní absolvoval tým 61 tréninkových jednotek doplněných o čtrnáct zápasů. Na Julisce bylo pro Klokany připraveno šest disciplín. Běh na 50 metrů, skok z místa, pět krátkých, desetimetrových, sprintů, sed-lehy, překážkový běh a třísetmetrový úsek. Jediným hráčem, který se nezúčastnil byl Jakubec, ze závěrečného delšího běhu byli omluveni brankáři Hruška, Borovička a Poštulka.

V běhu na 50 metrů vynikli hráči Koukal, Levý, Prokeš a Sloup, kteří jej zvládli za šest vteřin a jednu desetinu, průměrný čas byl odvě desetiny horší. Do dálky nejdále skočil Zelenský (282 cm), nejméně Chaloupka (249), průměr mužstva činí 265 cm.

Krátké sprinty zvládlo nejlépe šest hráčů. Čermák, Hruška,Levý, Němec, Ondra a Zelenský dostali svůj čas až na hodnotu 10,8. Naopak Borovička a Borovský zhoršili průměr mužstva časem 11,4. Sed-lehů zvládne průměrný hráč mužstva 98 za minutu. Zelenskému jich sice napočítali „pouhých“ 73, zato Zdeněk Koukal jich zvládnul stěží uvěřitelných 118!

Připravené překážky zdolali nejrychleji Zdeněk Prokeš jen těsně následovaný Dušanem Herdou. 300 metrů trvá hráčům průměrně dvě desetiny nad 45 vteřin. Své rychlostní předpoklady naplno ukázali Zdeněk Koukal s Jiřím Doležalem. Oba dostali svůj čas na rovných třiačtyřicet vteřin. V porovnání s minulými sezonami jsou výsledky předsezónních testů srovnatelné. V běhu a skoku mírně horší, v počtu sed-lehů naopak došlo k výraznému vylepšení. Na boje ve fotbalové lize jsou tedy hráči připraveni.

 

Komentáře

 
Jiří Zach
-1 #1 Jiří Zach 2012-08-28 23:04
Ďolíčku chybíš nám :cry:
 

Comments are now closed for this entry