"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Před "Fialkami" čeká Inter

clanek-pred-zapasem-1983-04-01-inter-logo-bw-180pxDepresivní zážitek z kvalifikace ME na Kypru, které se přímo účastnil i početný kontingent hráčů Bohemky se bude Pospíchalův soubor snažit rozjasnit už zítra, kdy se ve vršovickém ďolíčku střetne s bratislavským Interem.

Mnozí ještě jistě mají v paměti unikátní kanonádu zakončenou těžko uvěřitelným výsledkem 9:1, kterou Bohemka smetla stejného soupeře v sezóně 1980/1981 hned po vyřazení od Ipswich Town z Poháru UEFA. Nejen sekretář Zdeněk Svoboda však nabádá ke střízlivosti" "Pouhý pohled na ligovou tabulku napoví, že střetnutí se stane soubojem nejlepšího útoku s nejlepší obranou. Kromě drtivého vítězství před dvěma roky jsme vždy s Interem dosahovali velice těsných výsledků". Klokanům se navíc zatím neuzdravil nikdo z trojlístku dlouhodobých marodů Sloup, Němec, Ondra, takže trenéra Pospíchala mohla po návratu reprezentantů z Kypru těšit jedině skutečnost, že na marodku nepřibyl nikdo další.

Starosti se sestavou řeší rovněž trenér našich hostí Arnošt Hložek: "Určitě bude pro tři žluté karty chybět Mráz, zraněný je rovněž Michalec".

Připomeňme, že na podzim jsme v utkání hraném Na Pasienkoch remizovali 0:0, zítřejší utkání také bude zcela jistě pod drobnohledem zvědů Anderlechtu.

Předpokládané sestavy

Bohemians: Z. Hruška - Jakubec, Prokeš, Marčík,Levý - Chaloupka, Bičovský, Zelenský, Koukal - Čermák, Příložný.

Inter: Mentel - Bagin, Šimončič, Jurkemik, Barmoš - Brezík, Michalec, Kopča - Varga, Tomčák, Ducký.

Utkání rozhoduje sudí Piškula, začíná se 2. dubna od 15.30 h.

Ze zápasu vám přineseme tradiční textový živý přenos. Nezapomeňte, že celé jaro můžete tipovat ligové výsledky a deset nejlépe tipujících vyhraje některou z cen!

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit