"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Další rána: Němce čeká operace!

clanek-1983-01-07-nemec-bw-180pxVelmi nepříjemné problémy provází Bohemku na úvod přípravy na jarní sezonu. Po zranění Vladimíra Hrušky se se velkou zdravotní komplikací přidal i další útočník. Reprezentant Jaroslav Němec si vážně poranil koleno...

Byl to běžný tréninkový zápas na dvě branky. Jaroslav Němec se pokusil skluzem zblokovat střelu Petara Nováka a pak už ho ovládla velká bolest. Ze škvárového placu byl odnesen a Bohemce na úvod zimní přípravy ubyl další útočník.

"Bylo to bez zavinění někoho jiného," vzpomíná na nepříjemnou událost Němec. "Uklouzl jsem, škvára, led... Udělal jsem si meniskus."

Jaroslav Němec má za sebou velmi povedený podzim. S šesti góly byl po Jiřím Sloupovi druhým nejlepším střelcem Bohemky v lize, brankou začal demolici v domácím střetu se Saint Étienne. Ve svých osmadvaceti letech se poprvé v kariéře dostal do reprezentace, odehrál povedený zápas v Dánsku a především v Miláně proti mistrům světa Italům.

Hned na začátku druhé části sezony se však jeho rozlet zastavil. Naše pravé křídlo zřejmě čeká operace menisku a přidá se tak k dalšímu útočníkovi Vladimíru Hruškovi, který půjde na operaci tříselné kíly.

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit