"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Po sezoně Táborský místo Pospíchala?

clanek-1983-06-06-taborsky-pospichal-bw-250pxZdá se, že v téhle sezoně už na trenérském postu v Bohemians nebude klid až do jejího konce. Zatímco mužstvo se soustředí na rozhodující zápasy v boji o titul, v zákulisí se spekuluje, že návrat Tomáše Pospíchala na lavičku v Ďolíčku bude jen krátkodobý. Údajně má proběhnout výměna se Spartou a do Vršovic tak má zamířit její současný druhý kouč Vladimír Táborský.

S informací přišel deník Československý Sport, který uvedl, že jak na Spartě, tak v Ďolíčku panuje přesvědčení, že Pospíchal od července zamíří na Letnou. Podle stejného zdroje je pravděpodobné, že ho v Ďolíčku nahradí Táborský, jemuž ve Spartě, stejně jako hlavnímu trenérovi Václavu Ježkovi, končí smlouva.

Vedení Bohemky se k podobným spekulacím oficiálně nevyjadřuje. Podle našich informací, ale tentokrát stojí do značné míry na pravdivém základě. Zjistili jsme totiž, že sparťanský předseda Jan Oberhel Pospíchala lanařil během jeho nedávné zdravotní dovolené na Slapech. Pospíchalovi se údajně nabídka zamlouvala, v plzeňské Škodovce si za asistenta vybral Michala Jelínka a spolu už začali vybírat hráče pro novou sezonu ve Spartě.

Situace se však zkomplikovala poté, co vedení Bohemky přesvědčilo Pospíchala k návratu. Trenér, který v Bohemce s přestávkami pracuje od roku 1977, se v současnosti soustředí na mistrovské boje, na rozuzlení nepřehledné situace si tak zřejmě budeme muset počkat na konec sezony.

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit