"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Spravíme si po evropském konci chuť s Nitrou?

clanek-pred-zapasem-1983-04-22-nitra-logo-bw-200pxSmutek a zklamání z bruselského vyřazení ze semifinále letošního Poháru UEFA vyprchávají jen pomalu a nejlepší cestou jak znovu pozvednout mysl bohemáckých fandů i samotných hráčů bude bezesporu zítřejší ligové střetnutí ve vršovickém Ďolíčku.

Ke klání 22. ligového kola k nám zavítá TJ Plastika Nitra a určitě se bude na co dívat, neboť oběma soupeřům jde o hodně. Zatímco Bohemka se bude po nelehkém období snažit navýšit svůj bodový náskok na čele tabulky a konečně se tak přiblížit snu "klokaních" generací, soupeř z východní části republiky ještě zdaleka nenasbíral dostatek bodíků pro pojištění ligové účasti v příštím ročníku.

V podzimním duelu pod Zoborom se oba celky po divoké přestřelce způsobené minelami obran rozešly nakonec smírně s divokým skóre 3:3. Dá se předpokládat, že v nastávajícím utkání se už podobná přestřelka konat nebude, za větší počet kousků v síti soupeře by se ale žádný bohemácký vlajkonoš jistě nezlobil. Nezašívejte se tedy na chatě (zejména ty Vláďo Chataři!) a přijďte zítra povzbudit naše borce!

Předpokládané sestavy

Bohemians: Z. Hruška - Jakubec, Prokeš, Marčík, Levý - Chaloupka, Bičovský, Zelenský, Koukal - Čermák, V. Hruška.

Nitra: Holub - Czuczor, Liba, Benčo, Ančic - Dekýš, Jež, Halás, Kramoliš - Borko, Miškolci.

Utkání rozhoduje ing. Liška, začíná se 23. dubna od 18 hodin. Ze zápasu vám přineseme tradiční textový živý přenos.

Nezapomeňte, že celé jaro můžete tipovat ligové výsledky a deset nejlépe tipujících vyhraje některou z cen!

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit