"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Skotské sukně střídají sešívaní

clanek-pred-zapasem-1983-03-19-slavia-logo-bw-200pxPo euforii, která po historickém pohárovém úspěchu s Dundee zalila nejen zelenobílý klub, ale potažmo i celou československou kopanou, čeká klokany už zítra návrat do reality první ligy. Ve čtvrtém jarním kole zavítají naši borci k "sousedům" do Edenu.

Domácí v čele s Jarolímem, Šimurkou, Herdou či zlobivým Petrželou jsou na jaře při chuti a proti čerstvému semifinalistovi poháru UEFA se určitě budou chtít vytáhnout. Také trenér "sešívek" Milan Máčala je před zápasem stále pln dojmů fantastického evropského tažení Bohemky: "Gratuluji klokanům k jejich postupu do semifinále Poháru UEFA. Dokázali, že jsou velkým mužstvem a jejich prohra se Spartou byla pouze zaváháním." "Vycházím ve složení týmu ze sestavy s Duklou, nevylučuji však drobné korektury," uzavřel Máčala.

Ihned po dosednutí aeroplánu ze Skotska na ranvej ruzyňského letiště dosedl na zem v rovině fotbalové i trenér Bohemky Tomáš Pospíchal. Hned v příletové hale stranou jásajících fanoušků se do novinářských bloků svěřil se svými starostmi ohledně následujícího vršovického derby: "Hráči si přivezli ze Skotska hodně šrámů, Čermák bolestivě nakopnutý bok, kopačka se nevyhnula ani Zelenskému. Bude záležet na tom, jak mužstvo setřese pohárovou únavu." Kromě těchto otazníků v sestavě je zapotřebí počítat rovněž s absencí dlouhodobých marodů Ondry, Němce a Sloupa.

Předpokládané sestavy

Slavia: Šimurka - Janů, Zamazal, Nachtman, Šajtar - Pešice, Herda, Kubík, Jarolím - Petržela, Hotový

Bohemians: Z. Hruška - Jakubec, Prokeš, Marčík,Levý - Chaloupka, Bičovský, Zelenský, Koukal - Čermák, Příložný.

Utkání rozhoduje sudí Christov, začíná se 20. března od 17 hodin.

Ze zápasu vám přineseme tradiční textový živý přenos. Nezapomeňte, že celé jaro můžete tipovat ligové výsledky a deset nejlépe tipujících vyhraje některou z cen!

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit