"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Naděje pro zápas s Baníkem: Němec s Ondrou si zahráli

clanek-1982-11-04-bohemians-logo-bw-190pxV generálce na ligový hit v Ostravě proti Baníku dnes Bohemka porazila 5:0 Ústí nad Labem. Důležitější než vysoké skóre proti vedoucímu týmu skupiny A II. národní ligy byl návrat dvou zraněných opor na hřiště. Jiří Ondra s Jaroslavem Němcem se dostali na hřiště po několikaměsíční pauze.

Na podzim bychom si bez nich základní sestavu Bohemky nedovedli představit, na jaře si však ani jeden z nich nezahrál ani minutu v soutěžním zápase. Dlohou zdravotní pauzu Jiřího Ondry a Jaroslava Němce však ukončilo dnešní přípravné utkání se Spartakem Ústí nad Labem, který se snaží postoupit z II. ČNFL zpět do druhé ligy.

Pro oba reprezentanty byl osudný začátek přípravy na zamrzlých škvárových terénech. Útočník Němec si poranil koleno na tréninku v nezaviněném střetu a musel na operaci menisku. Ondra doplatil na brutální útok sparťana Beznosky v zápase na zimním turnaji Tatry Smíchov, po němž mu v kotníku zbyly potrhané vazy.

Dnes oba přispěli k pohodovému vítězství mužstva v přípravě, jestli však budou připraveni pro klíčový zápas v Ostravě, není zatím jasné. Zápas jara začne ve sváteční den 9. května v 16 hodin. Na Bazalech bude utkání řídit rozhodčí Marko.

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit